„SUKCES” - Raport Roczny Grupy ERGO Hestia 2018

Opis projektu

Jak smakuje sukces, jak pachnie, czy można go usłyszeć? To pytania, które artystka Joanna Kunert zadała pracownikom ERGO Hestii w nawiązaniu do sukcesu biznesowego firmy w 2018 r. Odpowiedzi pozwoliły na zaprojektowanie unikalnego, zmysłowego doświadczenia, którego zapisem jest Raport Roczny ERGO Hestii 2018 - forma książki kucharskiej à rebours.

Credits
Zgłaszający:
ERGO Hestia
Klient:
Sopockie Towarzystwo Ubezpieczeń ERGO Hestia
Kategoria:
DESIGN
Podkategoria:
A. BRAND IDENTITY
A5. Publication and Editorial
Nagroda:
Nominacja
Produkt:
Raport Roczny
Data publikacji:
17/05/2019
Autorzy
KONCEPCJA:
Joanna Kunert
FOTOGRAFIE i RENDERY:
Joanna Kunert
PROJEKT GRAFICZNY:
Gabriela Basta, Joanna Kunert
TEKSTY I NARRACJA:
Janusz Heller, Magdalena Kąkolewska
SZEF KUCHNI:
Jacek Koprowski
DOKUMENTACJA UCZTY:
Franek Mazur
PROJECT MANAGER:
Magdalena Pasaman
KOMPOZYCJA ZAPACHOWA:
Mo61
DRUK:
Drukarnia Misiuro, Drukarnia ASAP
x

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.