Jadłonomia po polsku

Opis projektu

Książka kucharska Marty Dymek "Jadłonomia po polsku", mająca za zadanie promowanie kuchni roślinnej przy pomocy prostych polskich przepisów, w wersji wegańskiej.

Credits
Zgłaszający:
Olek Modzelewski
Klient:
Wydawnictwo Marginesy
Kategoria:
DESIGN
Podkategoria:
A. BRAND IDENTITY
A5. Publication and Editorial
Nagroda:
Nominacja
Produkt:
Książka kucharska
Data publikacji:
03/06/2020
Autorzy
projektant:
Olek Modzelewski
ilustratorka:
Ola Niepsuj
autorka:
Marta Dymek
przygotowanie zdjęć do druku:
Diana Kosiorek
zdjęcie portretoe:
Luka Łukasiak
wydawca \ redaktor prowadzący:
Adam Pluszka
korekta:
Agnieszka Radtke
redakcja:
Ewa Penksyk-Kluczkowska
x

Nasza strona wykorzystuje pliki cookies. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.